Werk methode

In het geval u problemen ondervindt met hardware of software op uw laptop, desktop pc of (thuis) netwerk, bel dan Robbert voor een afspraak. Ongeacht of er problemen optreden met uw desktop-pc, laptop, smartbook, MacBook, tablet of iPad. Deze service is beschikbaar voor alle merken: Acer, HP, Packard Bell, Samsung, Fujitsu Siemens, Dell, Sony, Compaq, Lenovo en ook Apple Macintosh.

De werkwijze van IctStart

  1. Neem contact met ons op en leg de problemen uit die je bent tegengekomen. Robbert zal een afspraak maken op een tijdstip en een dag die bij u passen.
  2. U wordt gevraagd om alle originele software gereed te hebben en een back-up van alle belangrijke gegevens te hebben. Natuurlijk kan Robbert u helpen bij het maken van back-ups van uw gegevens. Robbert zal het probleem ter plaatse diagnosticeren en zal een schatting geven van de verwachte kosten.
  3. Als u na deze diagnose besluit de reparatie te laten uitvoeren, zal Robbert zijn best doen om het probleem ter plekke op te lossen. Als de reparatie van de pc echter meer tijd nodig heeft om te investeren, neemt Robbert de desktop of laptop mee en voert hij de reparatie en het onderhoud uit in zijn kantoor. Indien nodig houdt Robbert u op de hoogte van de voortgang. Nadat de reparatie is voltooid, wordt de computer thuis of op kantoor afgeleverd. Nogmaals, op een tijd en een dag die het meest bij u past.