Netwerk Configuratie

Net als op uw bedrijf, kan een netwerk thuis de oplossing zijn om documenten en printers te delen. Als u gebruik wilt maken van een printer, een scanner en misschien zelfs een centraal opslagapparaat voor foto’s en documenten, dan is een netwerk de oplossing.

Deel printer of andere apparatuur

Als u niet in meerdere printers wilt investeren, maar van plan bent om een geweldige printer te kopen. Dan is een intern netwerk de oplossing. Plaats de printer op een centrale locatie en laat deze delen door meerdere gebruikers: de beste oplossing om ruimte en geld te besparen.

Centrale opslag van documenten

De centrale opslag van documenten, muziekbestanden, uw database met familiefoto’s heeft als voordeel dat u overall gebruik kunt maken van deze centrale opslag op alle laptops, desktops en tablets (iPad). Een groot voordeel is dat u alleen een back-up van deze centrale opslag moet maken, en niet van elk afzonderlijk apparaat.

Internet in het hele huis

Een grote wens en uitdaging is het draadloos internet door het hele huis. ICTStart kan dit voor u oplossen, zodat u kunt genieten van (draadloos) internet in elke kamer van uw huis. Bel Robbert om de opties te bespreken.